Tom Bossuyt wist al van kinds af dat hij kok wilde worden, op latere leeftijd heeft hij de keuze gemaakt om hotelschool te volgen. Ondertussen werkt hij meer dan 20 jaar in de keuken. Hij heeft de luxe gehad om in veel verschillende keukens te mogen werken en zo te kunnen genieten van de kennis en ervaringen van andere Chefs.

Op korte termijn heeft hij zich opgewerkt van leerjongen naar Chef en sinds 2016 werkt hij als Executive Chef van het grootste congrescentrum van Antwerpen. Hier heeft hij de volledige vrijheid om zich volledig te ontplooien en te verdiepen in de verschillende soorten keukens met de nadruk op vegetarische en plantaardige gerechten.
Samen met zijn fantastisch team hebben ze de afgelopen jaren al een tal van gastronomische top evenementen mogen organiseren zoals het wereldkampioenschap voor sommeliers en the world 50 best restaurants.

In 2020 werd hij ook lid van het onderzoeksteams The North See Chefs https://www.northseachefs.be/chefs/tom-bossuyt

Om zijn passie voor het vak nog uitgebreider te kunnen aanbieden heeft hij in 2021 de stap gezet om naast zijn werk als Executive Chef ook zijn eigen food catering op te starten.